Foretagens Utlandslan: Valuta-och Redovisningsaspekter (Book). - Meyer, Philip E. (The Accounting Review, 1982)
Abstract Reviews the book "Företagens Utlandslån: Valuta-och Redovisningsaspekter," by Lars Oxelheim.