Het Financiele Jaarverslag Van Ondernemingen (Book). - Missorten, W.; Meyer, Philip E. (The Accounting Review, 1982)
Reviews the book "Het Financiele Jaarverslag Van Ondernemingen," by J. Klaassen and H. Schreuder.